aku nak jaga relay ni sampai mati :) aku suka dia :). Oh, abang!. “You nak lagi macam tu” tanya ku…Fida tak berkata apa-apa…. baru aku ingat aku ada blog. you make my day! seriously sy speechless but, thanks alot sayang susahkan diri awak untuk buat semua ni untuk sy. Ana menganggukkan kepalanya sambil masih menghisap batang ku. Abang tunggu sayang tiba-tiba perempuan tak cukup kain tu datang kat abang pastu peluk abang. aku dah janji dengan abang nak jumpa. kitorang jln2 g tgk wyg, shopping, mkn2. Aku kata okey kalau dia tak nak tapi rugilah sebab itulah pelajaran yang terakhir sambil ketawakan dia. Menitis juga air mata Lisa dek terharu juga gembira. Mak cakap dah tahun ni takyah raya. “hmm, InsyaAllah abang, saya pun sebenarnya teringin juga tidak lagi dedah rambut saya, saya tak nak lagi pakai selendang nampak jambul – jambul ni, saya teringin sangat pakai tudung labuh. Aku tak sekolah harini and for your information aku mmg tak sekolah nak buat acano :\ Contohilah aku babe! Haha lewlsss. Lagipun dia sekolah lagi dan masih sempit nonoknya. time tu abang kat uni lagi Edit dengan duit part time tu juga, abang boleh kumpul duit & graduate dengan RM10 ribu dalam bank,lepas campur duit JPA. Memang dah jadik kelemahan aku. Dia satu satu nya abang yang terbaik bagi saya. ” Tokokku lagi. Bila sampai di rumah aku cerita lagi pada isteriku. Kita Nak Awak Sentiasa Ada Disisi Kita. Jangan tinggalkan abang lagi. Tak adalah nak menyemak buat masalah di sekolah lagi. kunukilkan satu penulisan berbaur kerinduan pada insan bergelar ayah dalam satu entri blog. Ikutkan memang le tak syok. Tadi mama ada sembang dengan kawan dia, mama boleh pulak cakap macam ni, ehemm "Haaa anak saya ni dah Form 5, nanti next year biar dia kerja dekat MYDIN, dekat je dengan rumah. Abang mula jatuh cinta sejak abang jatuh masa langgar sayang waktu pertama kali kita berjumpa dulu. Sekarang akuu sayang kat capital D. Mak tak kasi pergi rumah cousin cousin yang lain. Ni pun Odah dah tak sabar lagi nak kulom batang abang. then dye sruh kite jujur jerk macam mane nak jujur kalo ahmad aril tuh budak mane ken alaaii ituh pun nak jadi beban sangat !. AZWEEN SAYANG AWAK! sebab tuh azween taknak buat! tknak dan tknak. Dalam 5 minit aku nak termuntah gak dia dah mengerang sedap dan tunduk bisik kat telinga aku. makan aiskrim. Puas diatas,mereka bertukar posisi dengan isteri aku pulak diatas. Lela memasukkan batangku ke dalam mulutnya sambil tangannya melancapkan batangku. "Kalau abang ingat lagi, maknanya abang memang suka pada dia la. " Jangan. Ah, minah ni memang selalu nak cari pasal dengan aku. Sebab abang, kita kehilangan baby. Abang : Ya rabbi , bila ? Sayang : npa tdi syg col abg ada pompuann lain jawab ? blagak ckp omputeh ngn syg. Lalu aku tujah lagi pantatnya dengan segala tenaga dan kepantasan sambil tangan ku menarik pinggangnya kearah ku…. haha , aq tgk fb exboy aq td , tgk bt relationship gn spe ntah , haha , sedih jugakk tgk. Tapi satu je aku nak cakap dekat korang , kalau aku mati nanti harap kau tak menyesal apa yang kau kata tuh ~ harap kau jangan cari aku lagi ~ Hope sangat2 korang dapat jadi "bestfriend" aku sampai aku mati :'D aku sayang korang sampai mati !!! it sokay kalau korang benci aku , but aku tak pernah pon sesekali membenci korang ~ sebb aku dah. Yanie sudah mula tersedu-sedan. Asalkan dia boleh nak menjaga aku nanti. ’ “Aku ikut sekali, manalah tau kalau-kalau kau ada niat tak baik pada Dhini ke. Apa-apa pun, mama dia selalu excited lebih. “Abang pun sayang sangat dekat sayang. “Abang Ngah dari Kuantan rasa letih nak drive balik ke Kuala Terengganu malam ini. Jantina adik ariq masih lagi Rahsia. ramai lagi perempuan yg tertunggu tunggu. Mungkin takut nak jawab nanti kena tampar lagi. sumpah gerun aku tengok. Jadi, Tempat ini masih ada. abang tunggu dekat luar KFC bahagian ketibaan domestik okay ?"" aku meninggal whatsapp kepada suamiku. “Ermmm, abang tukar lagi jawapan abang. awak pergi lah cari perempuan yg lebih baik dari azween. Kalau masuk pun, buat sakit kepala aku saja. Kalau saya ada masalah , saya akan story dekat dia , dia akan dengar , dia sahaja yang selalu faham perasaan saya. Ucap awal sebab dah tak sabar. aku tnya knape. Memang dah jadik kelemahan aku. on the way nk balik tu pakwe aku goda aku. aku sendiri keliru adakah dia cintakan aku atau tak. Bukan salah Thia pun. sebab kepala aku tak boleh fokus. Tapi, itulah yang dinyatakan Harraz. Akuu sayang diaa sangat - sangat. Dan abang pun sayangkan sayang. Tapi, keputusan yang ada sekarang, 3A je. " Lembut suara Izzad. " Abang cuma nak realisasikan impian sayang je. Saya pegang janji saya. Abang Ngah 10 tahun tua dari suamiku dianggap macam abang angkat suamiku. pastu Mira blowjob batang abg pancut kat muke Mira pulak emmmm sdapnye Mira body awak sayang dh bole bayangkn Mira bogel mcm mne baju tu tekap satu badan Mira. abang cakap nak datang pukol 3. pastu aku pun drive ler ker umah abang aku. “sikit lagi sayang, syg tahan ye. tak sempat nak pejam celik lama-lama, 11 Januari 2015 muncul orang ketiga antara kami. Aku sayang kan diaa dari pade kauu. Malam abang akan makan di rumah kalau abang tak ada dinner atau appointment dengan client. korang ! korang ! korang nak tahu tak nama aku siapa ?. Nasib baik ler dia ada. “Tentu Abang Din dah balik” Aku turun ke dapur menyiapkan minuman. ” “Kenapa plak? I’m your husband. 10 SEBAB : 1. Read 01 from the story [ongoing] hello || jeon jungkook by jnara_ (ara) with 19 reads. Saya tak nak nanti jiran-jiran saya salah faham plak. Jangan bagi sesiapa selain abang cium bra sayang tau. Tak boleh nak. yang lain-2 semua bersorak bagi semangat termasuk la. Aku kata okey kalau dia tak nak tapi rugilah sebab itulah pelajaran yang terakhir sambil ketawakan dia. Aku Sepi Tanpe Kaw. Bukankah cinta harus dibalas…. Tiap-tiap hari abang bawa motor ke sekolah. Aku bertanya Arah nak buat apa tidur dengan abang, dia jawab abang boleh buat apa sahaja dengan syarat jangan ganas kerana dia masih perawan, aku tanya lagi, tak sayang ke hilang dara dan dia jawab dara tak dara sama saja malah selepas ni dia mungkin ke luar negara menyambung pelajaran dan tak mahu kawin lagi. Semalam wife aku cakap "kalau ada rezeki untuk pergi Langkawi dia nak makan BERONOK" kampung aku lah ni. ” ujar Afiq sembari tersenyum manis menampakkan lesung pipitnya. tidak kisah sama ada lelaki @ perempuan. “jangan ingat bos sayang u, u boleh buat syarikat ni macam harta bapak u. Sebenarnya Ita tak pernah kena jilat, sebab laki dia kata kotor. Mungkin sebab nak membalas jasa aku menjilat pantat dia, Ita rela belajar menghisap konek aku, walaupun pada mulanya dia agak kaget melihat konek aku. # Selalu kejang di kaki dan perut # Kerap bangun malam untuk abang nak main jolok kote cerpen suamiku ceo romantik Labels: abang nak lagi, abang nak sayang malam ni, sayang abang nak main lagi. Abang Ngah 10 tahun tua dari suamiku dianggap macam abang angkat suamiku. Not what you want me to write. Wattpad menyusu Wattpad menyusu. First : aku kenal dengan abang dye "Ahmad Nazri" kteorang kenal dah lama. “Abang takut” dapat aku rasakan tangan kanannya memelukku erat, “Daddy peluk abang tadi! Daddy mana mummy? Kenapa daddy tak datang jumpa abang? Daddy mayah abang ke? Abang janji, lepasy ni abang tak nak syuyuh daddy beli jajan lagi! Abang janji!” Ujar Darwish dengan air mata yang masih meleleh laju. kdg2 sampai 4-5kali. Nea tak suka simpan-simpan. Even ibu awak dah tahu , perlukah awak kecewakan dia lagi ? saya nak awak jadi anak yang baik di mata ibu. Bila SAYANG ajak abang pergi buat check up…. Masa dia jilat aku pegang besi katil dan aku tak tau nak kangkang lebar mana lagi sebab sedap sangat. Haa yang ni aku terasa kahkah. Sakit hati aqu tau ark. Ikat kaki, tangan semua. utk lebih response lg trhdp kmu. AZWEEN SAYANG AWAK! sebab tuh azween taknak buat! tknak dan tknak. "Raihan dengan abang, kita baru je boleh borak-borak, gurau-gurau. kalau Abang Salim tahu, mampus Mimi kena sembelih…” “Kalau tak beritahu, mana Abang Salim akan tahu…. Setelah abang mengeluarkan jarinya dari pepek aku di terus menhalakan kepala roketnya ke arah pepek aku dan dia terus menekan untuk memasukkannya ke dalam lubang pepek aku yang dah basah. Nak kurang ajar dengan orang tua pun takut, inikan nak rompak bank”– kes remaja 19 tahun rompak bank, abang buka mulut by - Cinca on - 6/22/2020 05:26:00 pm Baru-baru ini kecoh mengenai kes seorang remaja yang ditembak mati dalam cubaan rompakan bersenjata di sebuah bank di Air Tawar 5, Kota Tinggi, Johor. Bersiaran lagi kita hari ni. Ada seseorang jejaka memberi pertolongan and sokong. Aku harap diaa pon tak buat pekara yang sama jugak macam kauu capital F. Nama abang, Muhammad Syafiq tapi Mama selalu panggil abang 'Boy' aje. n lg stu sebab aku dah anggap die tu mcm abg aku sendiri. azween ada awak je. “Hello sayang” Aku dengar suara Abang Din menegurku di belakang “Sibuk ke ari ni?” tanya abang Din. Dalam hati, dia memanjatkan kesyukuran kepada yang Maha ESA. Aku hanya tersenyum dan melihat kewajahnya. Kalau Madi boleh buat abang jatuh cinta pun best jugak. Nak pergi kelas dulu,Bye Ma, Bye Abang " , sambung Aaisyah lagi. Mak ngan nenek beriya halang. "Tak sangka kuat betul abang ni. assalamualaikum ;) hai kakak handsome dan abang comel dan cantik tuh. 😂😂😂 Semoga Allah selalu sayang sama kalian ya Nak. PERHATIAN KAUM HAWA. "Kalau abang ingat lagi, maknanya abang memang suka pada dia la. Kalau nak menangislah. then sampai. Abang ada, kita sama-sama tunggu anak-anak kita sihat dan boleh bawa balik rumah kita, okay sayang?”. Sekarang nie akuu couple nan diaa. ni sambungan post itu. "Nak tengok cock abang" "Tengok jer. ni pasal yaya,abang long and adek hakim. Tapi aku saja je nak siksa dia. Duit moratarium, aku dah niat, nak belikan "gelang getah" untuk anak-anak dara aku. dan masa yang ada kekadang abang tolong kawan. aku nak balik kampung tapi mama ngan papa aku pulak cuti tak lame kan ? so susah laah kan. Aku sambung kembali kerja ku. “Bangggg betullah dia nak datang, apa nak buat ni…” aku jadi panik bercampur ketakutan. Saya sayang bie dunia akhirat. Esok aku antar ler dia orang kat komuter sebab member aku tuh sorang budak shah alam, lagi sorang budak KL. Kemudian kami masing-masing terdiam. apa salah aku pun , aku tak tahu. 6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni 6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah 6 tahun: Nih duit, U beli sendirilah apa yg U nak. cuma apa yang Nur hendak kata, Nur sayangkan abang. Ikutkan memang le tak syok. janji esok lebih-lebih lagi tau. Aku call emak semula, aku dengar suara emak dengan esak tangis, mak mintak aku balik sebab abang aku tak sedarkan diri kat rumah dia di Kangkar Pulai Johor. kakak sanyang gila kat abang Ariel. Ah, minah ni memang selalu nak cari pasal dengan aku. Terima kasih kerana memberi abang peluang untuk mencintai sayang. Abang tak sayang Nina lagi ke? Nina rindu abang. Saya tak nak nanti jiran-jiran saya salah faham plak. hari ni, dia cakap dia dah baca entry aku yang lepas lepas tu. aku sayang dia tak sama macam aku sayang org lain :) hmm tapi dia tak tahu yang aku sayang dia. “Malam ni, abang datang ziarah cik adik, ya” penceroboh itu menghantar mesej dia nak datang rumah kami. baby terkilan abang , birthday baby pun abang. telan lah sikit ya mak? Zam nak mak sayang Zam jika mak telan. Suamiku wattpad - ch. jilat dan bermacam lagi breast diorang. Nak buat macam mana. ”Biar atin pikir dulu. first of all aku dah lama buat blog ini cuma tak berpeluang jea nak uplond kan. "Abang jahat. Selepas riadah, para peserta dibenarkan mandi kemudian makan malam disediakan sekitar jam 6. Ni pun Odah dah tak sabar lagi nak kulom batang abang. Ain akan bagi, lagi pun main ngan abg memang nikmat yang tak pernah Ain dapat. aku tak petah berkata2. "Alolo manja sayang abang ni. Jadi, Tempat ini masih ada. " Amanda sudah tidak tahan lagi. Game kena tunggu abang besar lagi sikit,bukan ibu kedekut ye. abang boleh tolong daftarkan 2 adik abang sambung belajar dulu. Alhamdulillah. Dalam kul 8. Yes sayang ” Dia meramas bontotku geram, buah dadaku yang bergerak mengikut rentak tusukan pun dia ramas. I pun tak kisah sebab you pun faham i kan so tak salah pun kalau i faham keadaan you jugak. Habis abang tu apa? Dah tua-tua pun nak ngada-ngada lagi. Lia harap abang takkan kacau Lia lagi,” ujar Aulia dengan yakin. tu sebab aku menaip sebab semua yang terbuku bakal terluah. Asal nampak adik baring, mula la nak tunjuk kasih sayang. Nak buat camna dah aku orang susah. Dia turut memuncungkan bibirnya. first of all aku dah lama buat blog ini cuma tak berpeluang jea nak uplond kan. Serious talk la wehAku rate 9. Benci pula bila teringatkannya. Walaupun suamiku bukan cinta pertamaku , tapi dia lah cinta terakhir ku. azween ada awak je. " Lembut suara Izzad. ”Insyaallah” jawab aku. sikit ya mak telan ya!”rayu Nizam Nizam masih boleh bertahan lagi belum nak pancut. tapi aku bukan. lelaki yang dalam gambar kat atas tuu , best friend aku , nama dia muzzafar shah bin abdul latif , satu kelas dengan aku sejak aku darjah 3 lagi. One more, pasal almari tu. “ Terima kasih sayang sebab terima abang walaupun abang dah lukakan hati sayang berkali-kali. Adik abang dah nak kat lubang. Kita Suke Time Nih. Abang kesian kat Indah,nak kena tidur kat lantai. Memang benar saya datang semula setelah pulang untuk cari telefon. Haaaa ni nak cerita ni. Round 2 2nd June Live Clearance Sale All got to go!!! Jom layan Abang Bo dan Admin Ju **Disclaimer** All music/songs played in the background are not owned by FQ Apparels. Tak lama kemudian aku rasa dah nak terpancut. Abang: mami lipat kain, tak siap2 lagi ke? Memi: ya. Dah nak masuk minggu ketiga jadi abang ni, Zharif makin kuat mengacau adik. Read 01 from the story [ongoing] hello || jeon jungkook by jnara_ (ara) with 19 reads. “cari, sha nak kerja mana pulak? Sha kan belajar lagi. Abang, kenapa abang pergi lama. yang lebih "gila" bini dia buat setuju dan cadangan. you make my day! seriously sy speechless but, thanks alot sayang susahkan diri awak untuk buat semua ni untuk sy. Fatim tahan sikit abang nak main lagi, ia angguk (budak ni tahan sakit, walaupun berkerut menahan pedih tapi tak menangis) aku menarik keluar batang kote dan sekaligus memasukkannya semula, sekali lagi ia tersentak ku ulangi lagi, setelah merasakan pantat Fatim dah dapat menerima batang butuhku yang menusuk hingga habis (dalam juga lubang. “Saya sayang abang. " "Sayang sekarang nie berada di shopping complex dua block dari kelab abang tu. Aku Rindu Gelak Tawa Kaw. Bos Abang cakap rumah semua dia dah sediakan. Ramai2 baru semangat. Ada ke lelaki sebaik itu? mungkin juga ada tapi menyamar jadi husband sampaikan sebilik dengan perempuan,itu menyebabkan dia sudah tidak perfect 10. Tapi yang penting hatinya aku cairkan dulu. dah lama I nak merasa tapi tak sangka dapat adik I punya, seronok sangat" sambungnya "Tahu tak , walaupun sakit tadi I rasa puas buat first time dengan orang yang berpengalaman macam sayang, you buat slow-slow dan tak gelojoh dan I tak rasa takut pun, I really l mean its" katanya lagi. Jangan bagi sesiapa selain abang cium bra sayang tau. Abang juga sukakan senyuman manis dan setiap tapak Sayang melangkah, di situlah cinta Abang bersama Sayang!". Read 01 from the story [ongoing] hello || jeon jungkook by jnara_ (ara) with 19 reads. Aku Rindu Nak Peluk Kaw. abang cakap nak datang pukol 3. Pantat sayang sedap. Abang cemburu sebab Ris selalu dapat apa yang Ris nak. Selamat Datang. Tangannya menolak perlahan. Sorang kawan abang, sorang lagi kawan adik abang. Saya pegang janji saya. Abang janji dengan nyawa abang yang abang akan jaga sayang sampai ke nafas abang yang terakhir. Dengar mak cakap macam tu, aku dah mengalir air mata. NAFKAH isteri diberi tanpa syarat. " abang tak suka kalau sayang puji lelaki lain depan abang " ayat ini akan sayang ingat sampai bila2. kan best kalau dia tahu yang aku sayang dia gile kucing -. Farahpun bergerak sedikit. mne tak nya , dia rapat gila ohh ngn aku. "Sedap tak sayang"tanya ku pada Ana. Abang malas nak layan, abang pergi menyelam dulu, abang ingat sayang akan turun menyelam lepas tengok abang dah menyelam, tapi tak, sayang lari balik bilik and tidur. JImat tenaga. aku , watif and jah tak ambik lagi beg coz aku. ” Furqan lepaskan nafas lega. Genap 2 tahun. Is tunduk seketika. Rees Suami Paksa Rela - Bab 6. Nak pergi kelas dulu,Bye Ma, Bye Abang " , sambung Aaisyah lagi. Pastu macamana dengan Ina nanti kalau Abang tak ada. Abang rasa nak peluk2 sayang je. Abang nak air?” Yana terus mencapai air dan straw yang ada lantas memegang kepala Iskandar perlahan dengan penuh cermat dan kasih sayang. Tak Dapat Jumpe Real Life. Tiap-tiap hari abang bawa motor ke sekolah. tapi aku bukan. “ Abang nak tengok perut Lia membesar. Dan aku bagaikan lembu berdress pink dicucuk hidung hanya mengikut saja. Tak ada kes nak sedapkan hati abang. you make my day! seriously sy speechless but, thanks alot sayang susahkan diri awak untuk buat semua ni untuk sy. Nanti sayang dah nk bersalin, sayang perlukan abang. ” Perlahan suara ana. Tau lah Fea comel. alasan yang diberikan adalah untuk mengekang kihidupan social aku. Nanti malam tak lena abang nak tidur. Dia tenung muka aku. cuma apa yang Nur hendak kata, Nur sayangkan abang. Lalu aku tujah lagi pantatnya dengan segala tenaga dan kepantasan sambil tangan ku menarik pinggangnya kearah ku…. Sayang tak tahan. " Watafakkkkkkkkkkkkkk?! Mama! Agak agak laa MYDIN maaaaaaa, banyak lagi tempat lain la nak kerja sementara nak tunggu result -. com Admin akan reply msg anda dgn kadar segera. Kain pelikat bapaku diselak ibu. Ini baru betul. Sakit hati aqu tau ark. Takut nanti menimbulkan syak pula. Woot woot *. Abang sampai jadi pelik, kenapalah sayang menangis, dekat bilik bukan main lagi excited sangat-sangat nak tengok ikan la apa la. Ila takut nanti kat atas katil berbunyi, housemate dengar lak, malu nanti" Aku pun macam lembu kena cucuk idung, buat ja apa yang dia suruh. cuma awak je tktahu. 10 minit aku tiba di 7 eleven. tak sempat nak snap gambar masa ayoi, bedu dengan qebal buat terjunan maut dari tingkat atas terjun ke bawah. ramai lagi perempuan yg tertunggu tunggu. Abang tak sempat nak mengelak. Wattpad kahwin dengan ustaz. Aku teruskan lagi meramas sampai dia mula dikuasai nafsu. Jadi, Tempat ini masih ada. Bila sampai di rumah aku cerita lagi pada isteriku. Then naik KTM ngn aku. “Abang dah lama maafkan sayang. Belilah kalau memang awak dah suka sangat". Barang-barang pun banyak dah dibeli. Dia tak tahu apa yang dia cintakan Zayd atau tidak, tetapi kalau dah hari-hari duduk sebumbung, tidur sekatil, sayang yang dirasainya itu semakin mendalam. Tapi aku dan sorang lagi abang angkat yang juga anak angkat mak sedara ku, telah diambil sebagai anak angkat oleh mak sedara ku ini. Sepatutnya tugasan tersebut dibuat oleh Operations Manager aku tetapi oleh kerana ketiadaan beliau, aku terpaksa mengambil alih. But sebelum tu , 4. 50 kene pergi pulak mengaji. Ahh Abang Wattpad Nak di jadikan cerita pada satu hari tu mak dia suruh dia menyidai baju di luar rumah dan dia pun keluar dari rumah untuk menyidai kain timme tu. 2019 Jan 7 - Explore bobowozki's board "abang" on Pinterest. Ikutkan memang le tak syok. Pastu dia pusing sambil gelak- gelak. Abang tunggu sayang tiba-tiba perempuan tak cukup kain tu datang kat abang pastu peluk abang. Qairyna tertunduk malu. dia tak sayang saya dia tak macam abang angkat saya. Tapi, itulah yang dinyatakan Harraz. " Aku memesan. Muka abang nampak cekung dah. ” lafaz Raziq. Zulkifli tiba-tiba melutut di hadapan Raisya. Si suami menarik nafas panjang dan dia berkata, “Baiklah! Abang mencintai Sayang sebab sayang cantik, mempunyai suara yang merdu, penyayang dan mengingati abang selalu. Semua ni hanya salah faham. Aku Nak Kaw Tahu Yang Aku Sayangkan Kaw Sampai Bile-2. Sayang nak jadi makmum abang", tiba-tiba aku berasa sedih kerana bagiku, mendirikan solat terawih seorang diri di rumah kurang feelnya. Nasib baik hati abang ni untuk sayang aje. Wattpad raungan bini dahaga batang Mar 27, 2014 · “Sayang tak boleh tidur sebelum abang tidur, kalau sayang ada buat salah pada abang, abang cakaplah, kalau abang nak pukul sayang, abang buatlah sehingga abang redha dengan sayang” “Baiklah, pergi ambil pencil case tu” kata Hazril sambil tangannya dihalakan ke arah meja di tepi dinding. Sayang , saya janji saya akan jaga bie sampai mati :') Saya nak bie gembiraa :) Takmau bie sedih. Ya ALLAH, janganlah anak ana dia membenci kerana sifatnya yang tidak cukup. mudah sikit kerja aku nanti. Abang Razif panggil sayang pun bukan betul, hanya main-main. Snap Sesame , Bermanja Sesame. “Apa pulak tak bolehnya,Mak…!!!Kalau Mak nak tahu…tu la kegemaran Dina…!!!Lebih-lebih lagi kalau saya pancutkan air mani saya kat dalam mulut Dina,memang lagi la dia suka…!!!”aku menjawab kepada Mak Mertua aku tu. Inayah tak tahu lagi dan aku sengaja tak mahu beritahu dia, nanti dia paksa hantar dia balik kampung semula pulak” tambahnya lagi. Abang tak nak kehilangan sayang lagi. Namun begitu abang tidak boleh terangkan sebabnya. "Nanti sayang nak berapa orang anak?" Soalnya lagi setelah ketawanya reda. kan abang dah janji. Menitis juga air mata Lisa dek terharu juga gembira. Read 01 from the story [ongoing] hello || jeon jungkook by jnara_ (ara) with 19 reads. Aduhai lagi bestlah cara ini, sambil tangan aku memaut kedua menara berapitnya itu. Ah, lantak dialah. Ijah! Abang nak masukkan nie! Tak nak lah … bang! Ijah kan masih dara lagi. naseb baik imam muda. "Tak sangka kuat betul abang ni. ” “Napi lepas luar. Kita orang lepak jap kat kedai mamak, sementara nak nunggu kul 6. Untuk apa?" "Well, kalau abang tak buat macam ni, adakah Nia akan benarkan abang masuk sini?" tanya Zaril Ikhwan kepada Nia. :) btw aku sayang kau a*** <3. Kalau makan makanan yang kedua-duanya mempunyai sifat panas atau sifat dingin serentak, tidak baik untuk kesihatan dan boleh mendatangkan penyakit. Yanie tak perlulah lagi menahan air mata tu. "Abang jahat. Abang perlukan sayang. "Aku nak kau berambus dari hidup aku! Jangan. abang sayang mencintai dirimu sayang. al maklum la tinggal. Sedapnya sayang. Serious talk la wehAku rate 9. Abang bagi pinjam. Rees Suami Paksa Rela - Bab 5 "Weh, aku nak mandi. Asal nampak adik baring, mula la nak tunjuk kasih sayang. Saking sayang nya abang nya aja mau bantu pakein celana nya. Sebagai ayah, bila aku tengok diaorang togel je kat tangan, aku rasa. “ Esok malam ada lagi kan bang?. Ada ke lelaki sebaik itu? mungkin juga ada tapi menyamar jadi husband sampaikan sebilik dengan perempuan,itu menyebabkan dia sudah tidak perfect 10. Ina nak ikut. Ini baru betul. Bilik aku. Hurm…bukannya sebab arahan Irfan tu tapi sebab panggilan sayang yang keluar dari mulut Irfan. Bila SAYANG ajak abang pergi buat check up…. Bila aku menoleh ke belakang balik,Nampak Malim dah tertidur. “Saya sayang abang. " Aku terus berhenti cuci muka. Abang dah janji nak jaga sayang dalam. Alaaaaaaaa jauhnyaaaa. Rayyan sengih. dah kat Seremban ni. Tapi aku suka simpan. Aku Rindu Nak Peluk Kaw. 8 April 2011- Tengah hari ini, masih ada lagi tetamu datang membawa kek berbentuk lori warna pink untuk abang. budak nie ramai kate aku kapel ngn dia. dah tak sabar ni nak sayang Milah ni"kata Mat. “Sayang tak boleh tidur sebelum abang tidur, kalau sayang ada buat salah pada abang, abang cakaplah, kalau abang nak pukul sayang, abang buatlah sehingga abang redha dengan sayang” “Baiklah, pergi ambil pencil case tu” kata Hazril sambil tangannya dihalakan ke arah meja di tepi dinding. Usianya yang muda 9 tahun dari aku sedikit pun tidak menjadi alasan untuk kami semakin akrab. Nor nak keluar sama dengan abang!” Aku henjut selaju-lajunya kemudiannya aku menghentak-hentakkan butuh aku kedalam cibainya itu sedalam-dalamnya dan aku terasa cibai Nor terus mengemut-ngemut dan menyedut-nyedut butuh aku. ” Tokokku lagi. Isteri: Hahh?? Abang kena kerja Melaka. Semua nak menang kat hang ja. Aku menjerit "oohhhhh Abang Sam". syazz sayang dia lebih dari kawan kot. Sayang , saya janji saya akan jaga bie sampai mati :') Saya nak bie gembiraa :) Takmau bie sedih. abang dah mula sayangkan sayang. “Abang takut” dapat aku rasakan tangan kanannya memelukku erat, “Daddy peluk abang tadi! Daddy mana mummy? Kenapa daddy tak datang jumpa abang? Daddy mayah abang ke? Abang janji, lepasy ni abang tak nak syuyuh daddy beli jajan lagi! Abang janji!” Ujar Darwish dengan air mata yang masih meleleh laju. lagi pun kita jauh TT__TT yee,mula-2 memang susah bagi aku untuk terima kau dalam hidup aku,lepas apa yang Ajam buat dekat aku,aku jadi serik nak bercinta lagi. Abang mula jatuh cinta sejak abang jatuh masa langgar sayang waktu pertama kali kita berjumpa dulu. bestt taw layan diaa. Kasihan Nurin. Aku rasa pelik, kenapa dengan adik aku pada hari tu. "Aku nak kau berambus dari hidup aku! Jangan. “ Lahh, selain tuan saya ada abang tiga orang lagi kat rumah tu,” ulas Aira tanpa riak. " Aku memesan. Ada ke lelaki sebaik itu? mungkin juga ada tapi menyamar jadi husband sampaikan sebilik dengan perempuan,itu menyebabkan dia sudah tidak perfect 10. ”Biar atin pikir dulu. Masa dia jilat aku pegang besi katil dan aku tak tau nak kangkang lebar mana lagi sebab sedap sangat. Jangan tinggalkan abang lagi. Badan abang surut banyak. '' Cinta Hati, nanti kita tambah lagi ya? Kesian nanti yang kat dalam ni. ” “Abang, Nor masih tak tahu nak puaskan abang. “Abang minta maaf sayang. then , wktu tu kami dh habis buat benda tu ingt nk p PSS lah sat. Is tunduk seketika. Saya takmau break dengan awak. “Abang jangan main-main saya sedang subur ni, nanti mengandung baru tahu” kak Sabariah memberi penjelasan. Asal nampak adik baring, mula la nak tunjuk kasih sayang. " Hm sayang taknak balik! Kalau boleh sayang nak stay sini terus. ♥ Miss Tasantek http://www. Agaknya malu kut, Nurin tidak seperti orang lain. Semalam wife aku cakap "kalau ada rezeki untuk pergi Langkawi dia nak makan BERONOK" kampung aku lah ni. ” Hanya itu alasan yang diberi sebelum satu lagi ciuman di lekatkan ke pipinya. Sokitorang jumpa masa staf opis semua tengah rehat. 'memang laki saya tu pemalas sikit Kak Jah. manje je dia panggil aku. Abang hassan merasakan tak rugi dia menjalani rawatan membesar dan memanjangkan batang zakar nya kerana dengan saiz yang ada sekarang dia dapat menikmati setiap inci lekuk-lekuk nikmat didalam saluran faraj cikgu zakiah. Nak uji kesabaran sayang macam mana. Kalau Indah tak percaya lagi,abang letak bantal golek kat tengah. Abang malas nak layan, abang pergi menyelam dulu, abang ingat sayang akan turun menyelam lepas tengok abang dah menyelam, tapi tak, sayang lari balik bilik and tidur. "tak tadi abang buang air kecik dah tak tahan, jadi buka semua alang alang nanti nak buka juga. lena gila sampai cik abang nak pergi kerja pun tak de orang nak temankan dia. So umi & abi decide sambut sesama jela skali nanti. by E-man Sufi Dum!!. :') jangan lah salahkan dia or what. Nak abang fuck sekarang jugak. taknak dekat hospital. Setiap kali begitu Man. "Baiklah Bang, you can fuck me as you like it but please fuck me good, real good, anywhere Sherry tak boleh Nak buat apa lagi your penis already deep inside my cunt but can we stop for a while I need to go to the loo". Rayyan sengih. ”Biar atin pikir dulu. blog video gadismelayustim3gp. Salam semua. Sayang susah hati tengok keadaan abang. Jadi anak yang Shaleh & berbakti sama Ayah juga Mama. manje je dia panggil aku. Abang sengaja sepak kaki sayang, dan tak sangka pulak sayang jatuh atas abang. 😂😂😂 Semoga Allah selalu sayang sama kalian ya Nak. Mari sini ummi nak cium pipi kamu" Azrisa menghampiri Umminya dalam terpaksa. Snap Sesame , Bermanja Sesame. Semoga Abang Hafiy jadi anak yang soleh dan dengar kata. Tertawa dia lagi dengan cerita aku" Abang ni macam-macam la. Kadang kala gelagat Fariza juga memeningkan kepalanya. jungkook, bts, shyshyshy. aku tnya knape. Ibu genggam batang bapa lalu dijilatnya kepala konek bapa dengan penuh belaian kasih sayang. Abang memang dah kalut sangat, tapi cuba untuk bertenang. nanti bila dah masuk hilang ler sakit, baru rasa nikmatnya. Aku sudah hampir klimaks. ye aku sayang kauu , kau sndiri penah cakap kalau kite sayang orang tuh kite kena usha rite , aku dahh cube tapi. aku bukan jenis yang mcmtu. Harraz buat semua ni sebab dia ke? Terharu yang amat sangat. bile mlm bru la ingt nk balik. mila sedih gila gila babeng ! hmm , mila tk dapat nak terangkan cam mane perasaan mila. Tetapi abang kurang ceria, wajah Abang tampak letih dan nafas abang turun naik. Jadi anak yang Shaleh & berbakti sama Ayah juga Mama. “Malam ni, abang datang ziarah cik adik, ya” penceroboh itu menghantar mesej dia nak datang rumah kami. Patutnya kau bersyukur aku nak teman kau. “Rasa aje, bukan nak pun. Takpelah, berhenti takat tu jela eh? Ke ko nak dengar aku cerita lagi? Ok nanti aku cerita, tapi 10 tahun lagi la. Hana benci abang Rizz. tapii dia manyak menggong sikit. ” Ujar Qimie lagi. Ria tak kisah kalau abang nak salahkan Ria sekali pun tapi Ria nak abang tahu yang Ria dah tak sanggup lagi. Perut aku mula berkeroncong. mila sedih gila gila babeng ! hmm , mila tk dapat nak terangkan cam mane perasaan mila. Bab 13 Bab 19. “I need you sayang. Ti kerja sekarang ini di hospital. Habis abang tu apa? Dah tua-tua pun nak ngada-ngada lagi. Dia terus bangun dan menyuruhku kangkang luas luas. Aku tanya dia, 'Abang nak jilat pantat Kin boleh?' Terkejut dia. ” Natasya mengelus manja pipi Haikal. Tapy ade penyelamat dalam hidop akuu. Wattpad raungan bini dahaga batang Mar 27, 2014 · "Sayang tak boleh tidur sebelum abang tidur, kalau sayang ada buat salah pada abang, abang cakaplah, kalau abang nak pukul sayang, abang buatlah sehingga abang redha dengan sayang" "Baiklah, pergi ambil pencil case tu" kata Hazril sambil tangannya dihalakan ke arah meja di tepi dinding. Abang gurau je tadi,” Aisyah tidak jadi untuk. Cepatlah bersiap ok? Abg tak sabar nak bawa sayang ni. Semalam wife aku cakap "kalau ada rezeki untuk pergi Langkawi dia nak makan BERONOK" kampung aku lah ni. tapi ape2 preparation pon aku tak buat. soryy laa dek. tetiba terpkbnyknye kisah2 menarik tahun 2012 yg tak dikongsikankalau nak update balik satu persatummg tak koser! so, skang kita continue jemana yg sempat. lagi pun abang hebat". dia, seorang sahabat yang paling aku percaya di dunia ni. Kalau Edi nak tahu kenapa abang selalu layan Edi macam kanak-kanak, sebab pada mata abang, Edi ni tetap adik kecil abang yang manja tu. “Abang Ngah dari Kuantan rasa letih nak drive balik ke Kuala Terengganu malam ini. kalau Abang Salim tahu, mampus Mimi kena sembelih…” “Kalau tak beritahu, mana Abang Salim akan tahu…. Assalamualaikum. aku nie seorang yang slow katakan. Sape la tak kecewa 25 tahun tunggu si terune masuk memetik bunga di taman. yang lain-2 semua bersorak bagi semangat termasuk la. alasan yang diberikan adalah untuk mengekang kihidupan social aku. dah try ikut tutorial yg akak buat kat blogspot tu tapi jadi yg mula je lepas tu dah tak faham nak kena buat apa pulak… boleh tolong tak?. Seram aku dengar. Dan lagi mengundang rasa nak mampus tu, bila melihat orang yang tersayang dah bahagia bersama orang yang dia sayang. Nanti nanti ye sayang. Sebab tu aku bersyukur aku dikurniakan kawan sebaik Farra :') dia selalu ada untuk aku. Abang Ngah 10 tahun tua dari suamiku dianggap macam abang angkat suamiku. ”Musan angkat bahu. “Okay… tapi abang paling kesalkan sayang cedera sebab abang. Tapi kalau dia marah, boleh tahan juga. kitorang jln2 g tgk wyg, shopping, mkn2. Ketika saat abang menerima ijab dan qabul lagi, abang sudah sedia menerima sayang dengan sepenuh hati dan jiwa. Abang tak sempat nak mengelak. ” “Abang, takkan Tasya nak biarkan abang begitu saja. “Edini, siapa cakap abang tak sayang?” Abang Edika dah memeluk bahuku. tak sangka saya akan sayang lelaki lain lagi dalam hidup ini. Then, waktu tu masa BM nak ke PSS. Mungkin dia bosan senyap sunyi je hahaha. Sedap, besar. Ada seseorang jejaka memberi pertolongan and sokong. "Sayang nak abang. Nana for short, 13teen, Area Setapak :) Hby? Heheeheheee, masuk air lah kau ni. “arghhh… “tikaman hisyam terhenti, jolokan paling dalam diberikan, sarah memeluk hisyam kuat. Bentuk badannya tak seperti anak dara 16 tahun, tapi lebih kepada bini orang yang dah beranak 5. Lagipun abang tak sanggup melihat isteri abang dalam keadaan bersalah seperti ini. Abang tak sempat nak mengelak. kenapa perasaan macamni ada? orang kata tulah dugaan bercinta lagi lagi. Lepas ini kita pergi breakfast yaa" kataku, dia menganggok tapi masih tertunduk. “ Sayang, abang tahu sayang penat. Walaupun seorang isteri pikul banyak tanggungjawab , tugas seorang isteri , tidak boleh di lupakan. "Alahai dah tau ke. Yes sayang ” Dia meramas bontotku geram, buah dadaku yang bergerak mengikut rentak tusukan pun dia ramas. aku tak reti. mula2 Zah buat abang lepas tu abang buat Zah…. lelaki yang dalam gambar kat atas tuu , best friend aku , nama dia muzzafar shah bin abdul latif , satu kelas dengan aku sejak aku darjah 3 lagi. Wangian breastnya membuatkan lidahku dikeluarkan. Seketika tiada lagi ketawa Alan dan iza di ruang tamu. Aku sayang kan diaa dari pade kauu. Kakak selalu tolong Sekarang kawan kakak sumer dah tinggalkan akak Nasib baik aku ada ramai kawan lagi. Farahpun bergerak sedikit. Ajim tersengeh tak tahan. Si suami menarik nafas panjang dan dia berkata, “Baiklah! Abang mencintai Sayang sebab sayang cantik, mempunyai suara yang merdu, penyayang dan mengingati abang selalu. "Aiyra,jangan buat abang macam ni. Ungkapan I love you tu besar maksudnya dan atin sendiri pun tak pasti dengan kata hati atin ni. 😂😂😂 Semoga Allah selalu sayang sama kalian ya Nak. Mungkin sebab nak membalas jasa aku menjilat pantat dia, Ita rela belajar menghisap konek aku, walaupun pada mulanya dia agak kaget melihat konek aku. Fuhhh selamat. “Bang, Hanim rasa penceroboh tu nak datang lagi rumah kita” Aku memberitahu suami aku yang sedang memandu. Tak menyangka kesitu sayangnya. Terima kasih kerana memberi abang peluang untuk mencintai sayang. Abang tahuu jauh dalam sudut hati awak, awak nak abang jadi masa depan ayang, bertangungjawab, ayang nak hidup dengan abang, sebab banyak kelebihan berpihak pada abang. Mana desahannya. “Apa pulak tak bolehnya,Mak…!!!Kalau Mak nak tahu…tu la kegemaran Dina…!!!Lebih-lebih lagi kalau saya pancutkan air mani saya kat dalam mulut Dina,memang lagi la dia suka…!!!”aku menjawab kepada Mak Mertua aku tu. bestt taw layan diaa. Wattpad menyusu Wattpad menyusu. Dan mulutku turun naik. Takut nanti menimbulkan syak pula. Perisa vanila, kegemaran aku tu. mule2 dia pegang paha aku. “Abang, Ida nak tengok tv lah, jom!” ajak adikku. Tak pun kene tunggu dia orang datang. " Abang pun sama sayang! Tapi kita kena balik jugak. mesti keluar bunyi seperti 'ahhhh lagi lagi laju lagi. Abang membisik ke mulutku dan berkata. Harraz buat semua ni sebab dia ke? Terharu yang amat sangat. Sejak dia tahu aku ni memang tak boleh pandang mata dia dekat-dekat, sengaja je nak main mata dengan aku. mula2 Zah buat abang lepas tu abang buat Zah…. Bab 13 Bab 19. ada dua anak perempuan( anak kandung ). Sebab saya ambil berat pasal masa depan awak lha , saya tak nak awak menyesal di kemudian hari. Ah, minah ni memang selalu nak cari pasal dengan aku. nanti bila dah masuk hilang ler sakit, baru rasa nikmatnya. Husband : Sayang, bila mak bapak yang ada sini, kalau kita nak projek,abang nanti kata, malam ni kena basuh kain tau. Abang, kenapa abang pergi lama. Abang dah dekat. Abang Ngah 10 tahun tua dari suamiku dianggap macam abang angkat suamiku. we call him abang. Ultraman tu,ibu rasa CD collection abang pun. Ramai2 baru semangat. tetapi saya yang sayang dia saya tahu yang saya ini cacat dia tak pernah nak sayang saya a suka marah-marah saya dan dia capak yang saya ini BODOH la kau, dia pernah maki saya. Dan untuk bulan puasa ni, Rie masakkan lauk sahur dan berbuka. Hisap Dulu Sayang; Papa n Mama;. Ikutkan memang le tak syok. then dye sruh kite jujur jerk macam mane nak jujur kalo ahmad aril tuh budak mane ken alaaii ituh pun nak jadi beban sangat !. Aku jatuhkan mukaku di lurah yang tersedia. mesti keluar bunyi seperti 'ahhhh lagi lagi laju lagi. adik cinta mak. BAB 10 : Pemeriksaan Piutang Usaha dan Piutang Lainnya 10. on the way nk balik tu pakwe aku goda aku. “Raisya Rania Bt Dato’ Norman, abang minta maaf kalau selama ni abang tak adil dengan sayang, tak fikirkan perasaan sayang. Ustazah Fatin tak henti-henti memandang daging kenikmatan Ravi yang sedang menuju ke arah kemaluannya yang sudah dibanjiri oleh lendir pelincin yang banyak. and and and! he is really annoying, lagi lagi mase berebut remote. Satu soalan. Dhini sayang, abang tak terniat nak marah pada Dhini. cuma awak je tktahu. “Dia cantik eh?”aku masih lagi nak menggiat. Tapi ayah memang tak bagi kalau nak beli game. Suamiku wattpad - ch. Assalamualaikum. Lela tak nak sayang Abang" Lela merajuk dan memalingkan mukanya. Namun begitu abang tidak boleh terangkan sebabnya. Nea suka cakap lepas. Tak nak Payet geletek aku. Aku harap diaa pon tak buat pekara yang sama jugak macam kauu capital F. arghh, malas aku nak ambil tahu. blog video gadismelayustim3gp. Abang patut mintak maaf ke sayang! ade ke patut abang marah polis trafik semalam. Abang ni nakallah” sambil menampar pehaku dengan manjanya.